Slider

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë rreth ofertave tona për shërbime dhe përvojës tonë, ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur formën e gatshme këtu ose nëpërmjet informacionit më poshtë. Kjo është mënyra më e lehtë dhe më e drejtpërdrejtë për të na kontaktuar. Për pyetje të një karakteri të përgjithshëm ose kërkesa të cilat kërkojnë një përgjigje personale, ne do të bëjmë çdo përpjekje për t'ju përgjigjur brënda 2 ditëve punë. 
Adresa:
Rruga "Abdi Toptani", Torre Drini Kati II Tiranë Shqipëri
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Celular: +355 4 63 15 780
Immazh-kontakti

Keni një mesazh për ne?

Dergo nje email.Te tera fushat e shenuara me * jane te domosdoshme.